Share
Viewing 4 reply threads
  • Author
    Posts
    • #1555548
      Leos Marek
      Moderator
      • Topics: 16
      • Replies: 158
      Post count: 181
      Member Points: 10,919
      Rank: Level 4

      Hello Michael,

      I cant reach the document created by Paolo – https://4sysops.com/wiki/list-of-ms-settings-uri-commands-to-open-specific-settings-in-windows-10/ it says 404 error.

      🙂 L

      1+
      avatar
    • #1555549
      Paolo Maffezzoli
      Participant
      • Topics: 35
      • Replies: 213
      Post count: 466
      Member Points: 43,245
      4sysops member of the year 2018Member of the Year 2019
      Rank: Level 4

      Strange, the direct link is working fine…

      0
    • #1555550
      Paolo Maffezzoli
      Participant
      • Topics: 35
      • Replies: 213
      Post count: 466
      Member Points: 43,245
      4sysops member of the year 2018Member of the Year 2019
      Rank: Level 4

      ok, I am able to open the wiki doc only when I logged on.  I check again the doc permissions.

      0
    • #1555551
      Paolo Maffezzoli
      Participant
      • Topics: 35
      • Replies: 213
      Post count: 466
      Member Points: 43,245
      4sysops member of the year 2018Member of the Year 2019
      Rank: Level 4

      @Michael, it seems correct but the wiki doc is not accessible:

      0
      • #1555552
        Leos Marek
        Moderator
        • Topics: 16
        • Replies: 158
        Post count: 181
        Member Points: 10,919
        Rank: Level 4

        Yeah cant see it at all even when listing documents in Wiki.

        0
    • #1555553
      Michael Pietroforte
      Keymaster
      • Topics: 170
      • Replies: 641
      Post count: 1910
      Member Points: 25,514
      Author of the year 2018
      Rank: Level 4

      The doc was only readable for logged-in users. That was my fault. It should work now.

      2+
      avataravatar
      • #1555554
        Paolo Maffezzoli
        Participant
        • Topics: 35
        • Replies: 213
        Post count: 466
        Member Points: 43,245
        4sysops member of the year 2018Member of the Year 2019
        Rank: Level 4

        Now it’s work fine. Thanks Michael.

        0
      • #1555555
        Leos Marek
        Moderator
        • Topics: 16
        • Replies: 158
        Post count: 181
        Member Points: 10,919
        Rank: Level 4

        Strange, I was definitely logged in when I tried and opened the topic 🙂

        0
        • #1555556
          Michael Pietroforte
          Keymaster
          • Topics: 170
          • Replies: 641
          Post count: 1910
          Member Points: 25,514
          Author of the year 2018
          Rank: Level 4

          It is also possible that the doc was only visible for the author and the admin. It seems to be a new feature of the wiki plugin that new wiki docs are in draft mode until the admin publishes the doc.

          2+
          avataravatar
        • #1555557
          Leos Marek
          Moderator
          • Topics: 16
          • Replies: 158
          Post count: 181
          Member Points: 10,919
          Rank: Level 4

          That would explain it 🙂

          0
        • #1555559
          Paolo Maffezzoli
          Participant
          • Topics: 35
          • Replies: 213
          Post count: 466
          Member Points: 43,245
          4sysops member of the year 2018Member of the Year 2019
          Rank: Level 4

          ok, thanks.

          0
Viewing 4 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.
© 4sysops 2006 - 2020

CONTACT US

Please ask IT administration questions in the forums. Any other messages are welcome.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account