Share
Viewing 3 reply threads
  • Author
    Posts
    • #1554480
      Leos Marek
      Moderator
      Post count: 126
      Member Points: 5,563
      Rank: Level 1

      Hi Michael,

      it seems there is a little notification issue. When I click on the notifications I get to the post, but the notification never disappear until I press mark all as read. I think it worked automatically before.

      0
    • #1554501
      Michael Pietroforte
      Keymaster
      Post count: 1834
      Member Points: 23,275
      Author of the year 2018
      Rank: Level 1

      I just tried it with a like and it seemed to work. What kind of notification didn’t disappear?

      Sometimes the notifications stay in the cache and they disappear if you reload the page.

      0
    • #1554502
      Paolo Maffezzoli
      Participant
      Post count: 390
      Member Points: 36,772
      4sysops member of the year 2018Member of the Year 2019
      Rank: Level 1

      No issue for my side.  I don’t have any pending notification in my status.

      0
    • #1554540
      Paolo Maffezzoli
      Participant
      Post count: 390
      Member Points: 36,772
      4sysops member of the year 2018Member of the Year 2019
      Rank: Level 1

      Just a quick comment, notifications are working fine now.

      0
Viewing 3 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.
© 4sysops 2006 - 2020

CONTACT US

Please ask IT administration questions in the forums. Any other messages are welcome.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account