Issue posting news

Share
Viewing 1 reply thread
  • Author
    Posts
    • #1548461
      Paolo Maffezzoli
      Participant
      • Topics: 38
      • Replies: 240
      Post count: 498
      Member Points: 45,423
      4sysops member of the year 2018Member of the Year 2019
      Rank: Level 4

      Just to inform that there is a really long delay when I click the Add News link.
      In certain case I don’t have any page refresh and clicking again cause a double post.

      0
    • #1548505
      Michael Pietroforte
      Keymaster
      • Topics: 170
      • Replies: 662
      Post count: 1944
      Member Points: 26,264
      Author of the year 2018
      Rank: Level 4

      Since when do you experience this problem?

      0
      • #1548704
        Paolo Maffezzoli
        Participant
        • Topics: 38
        • Replies: 240
        Post count: 498
        Member Points: 45,423
        4sysops member of the year 2018Member of the Year 2019
        Rank: Level 4

        From the last few days it takes more time than usual.

        0
        • #1553828
          Michael Pietroforte
          Keymaster
          • Topics: 170
          • Replies: 662
          Post count: 1944
          Member Points: 26,264
          Author of the year 2018
          Rank: Level 4

          I think I found something. Should be faster now.

          1+
          avatar
        • #1553830
          Paolo Maffezzoli
          Participant
          • Topics: 38
          • Replies: 240
          Post count: 498
          Member Points: 45,423
          4sysops member of the year 2018Member of the Year 2019
          Rank: Level 4

          Yes, now it takes just few seconds.  Thanks!

          1+
          avatar
Viewing 1 reply thread
  • You must be logged in to reply to this topic.
© 4sysops 2006 - 2020

CONTACT US

Please ask IT administration questions in the forums. Any other messages are welcome.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account