Viewing 7 reply threads
  • Author
    Posts
    • #1557348
      Paolo Maffezzoli
      Participant
      Member Points: 58,899
      4sysops member of the year 2018Member of the Year 2019Member of the Year 2020
      Rank: 4

      Michael,
      I found a little issue, when I set up a filter On Site-Wide Activity page, for example enabling the filter by “Updates”, it works fine showing only Updates until it is reached the Load more button, then is loaded automatically all the activity entries without the filter enabled.

       

      0
    • #1557349
      Paolo Maffezzoli
      Participant
      Member Points: 58,899
      4sysops member of the year 2018Member of the Year 2019Member of the Year 2020
      Rank: 4

      Here an example :

      After some scrolling down …

      The filter is missed showing other posts, not only Updates. In this case is shown the topic written by Cyberguyen.

      0
    • #1557350
      Michael Pietroforte
      Keymaster
      Member Points: 31,308
      Author of the year 2018
      Rank: 4

      Paolo, you are right. This probably is a bug in a plugin. I posted the issue in their forum. Hopefully they will provide a fix. Thanks for the hint!

      +1
      avatar
    • #1557351
      Michael Pietroforte
      Keymaster
      Member Points: 31,308
      Author of the year 2018
      Rank: 4

      By the way, if you only want to see updates. You can also click News in the top menu. It seems this list is not affected by the bug.

      +1
      avatar
    • #1557352
      Paolo Maffezzoli
      Participant
      Member Points: 58,899
      4sysops member of the year 2018Member of the Year 2019Member of the Year 2020
      Rank: 4

      Thanks for the hint, it was an example but it helps.

      0
    • #1557365
      Paolo Maffezzoli
      Participant
      Member Points: 58,899
      4sysops member of the year 2018Member of the Year 2019Member of the Year 2020
      Rank: 4

      About filter, I see in the filter list also “votes”, but I if I select this filter are listed topics, posts, articles, etc. Is it correct ?

      0
    • #1557366
      Michael Pietroforte
      Keymaster
      Member Points: 31,308
      Author of the year 2018
      Rank: 4

      This seems to be a bug in the likes plugin. I also posted in their forum. Unfortunately, the WordPress community more and more adopts Microsoft’s philosophy: Release untested code, wait for the complaints to come in and then decide if it is worth it to fix the bugs or not.

      +1
      avatar
      • #1557367
        Paolo Maffezzoli
        Participant
        Member Points: 58,899
        4sysops member of the year 2018Member of the Year 2019Member of the Year 2020
        Rank: 4

        Thanks Michael, I am confident that someone has a solution, sure that they have a different approach from Microsoft, even if now Microsoft is more open minded compared to the past.

        Anyway, not a great bug, just a single feature in the portal not working as expected.

        0
    • #1560927
      Paolo Maffezzoli
      Participant
      Member Points: 58,899
      4sysops member of the year 2018Member of the Year 2019Member of the Year 2020
      Rank: 4

      Just to let you know that now the filter is working fine.

      +1
      avatar
Viewing 7 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.
© 4sysops 2006 - 2021

CONTACT US

Please ask IT administration questions in the forums. Any other messages are welcome.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account